GEYAŞA BİR DE ÖNEMLİ GELİŞME

GEYAŞA BİR birliği üyesi olan Belediye Başkanlarımız ve üyeleri Birlik Başkanımız Özcan Turhan ın girşimleri ile Ispartada düzenlenen Çevre ve atık yönetimi konulu sempozyumda Çevre ve şehircilik Bakanlığından gelen yetkililerle çevre ve şehircilik il müdürlüğünde bir araya geldiler. Geyaşa birlik Başkanı ve Belediye Başkanımız Özcan Turhan ve birlik üyesi Belediye Başkanlarımız bölgemize hizmet verecek katı atık bertaraf tesisinin çevreye etkileri ve detayları hakkında görüşmelerde bulundular.
Ispartada kurulmuş olan ve işletilen tesisleri yerinde inceleyen ve bilgi alan birlik üyeleri yapılması planlanan büyük yatırımın en doğru ve verimli bir şekilde hayata geçmesi için çaba sarfediyorlar.
Bu büyük projenin hayata geçirilmesinde çabaları olan geçmiş dönem birlik başkanlarına, projenin bir an önce hayata geçmesi ve hız kazanması için doğru proje seçiminde çalışamalarda bulunan Birlik Başkanımız Özcan TURHAN' a ve birlik üyesi Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.